0490c2f2613e80

 

‘WELKOM IN MIJN ATELIER!’

Leuk dat je een originele Sassy City Shopper hebt gekocht of misschien wel hebt gekregen! Ik heb je tas met heel veel plezier en liefde gemaakt en hoop dat jij hem met veel plezier zult dragen.

Iedere tas heeft een uniek identificatienummer. Het nummer van jouw tas is: 04:90:C2:F2:61:3E:80

In mijn atelier aan huis ontwerp en maak ik al mijn tassen en accessoires. Speciaal voor jou, heb ik het productieproces van jouw tas gefotografeerd.

 

Het productieproces

STAP 1:  Eerst maak ik schetsen van de tas. Ik heb de Sassy City Shopper ontworpen, omdat ik een stijlvolle lichtgewicht tas waar voldoende in past aan mijn collectie wilde toevoegen. Ideaal om mee te shoppen. Ik vind het belangrijk dat je je eigendommen veilig in je tas kunt opbergen, daarom heb ik een leren binnenvak met ritssluiting in de shopper bevestigd en de tas aan de bovenzijde voorzien van een opvallende fluor oranje rist.
Schetsen
Patroondelen

STAP 2: Ik heb alle patroondelen op het leer getekend en vervolgens met een speciale leerschaar uitgeknipt.
Patroondelen-tekenen
Onderdelen

STAP 3: Kenmerkend voor jouw tas, zijn de diagonale fluor oranje lijnen. Ik heb me hiervoor laten inspireren door de geometrische vormen die veel voorkomen in Scandinavisch Design. De lijnen ontstaan willekeurig en het patroon is op geen enkele tas hetzelfde. Om strakke diagonale lijnen te kunnen stikken heb ik het patroon op het leer getekend.
De lijnen ontstaan willekeurig en het patroon is op geen enkele tas hetzelfde.
Lijnen-tekenen
Getekende-lijnen

STAP 4: Het lijnenpatroon wordt met fluorescerend oranje garen nauwkeurig op de tasdelen gestikt. Ik heb voor de kleur fluor oranje gekozen, omdat deze mooi afsteekt tegen het diepe paars.
Lijnen-stikken
gestikte-onderdelen

STAP 5: Mijn logo brand ik met een brandstempel in het leer. Onder het logo zit de unieke NFC tag bevestigd. Het bewijs dat jij een originele Saskia Thomson tas in handen hebt.
Logostempel
De-NFC-chip

STAP 6: Nadat de hengsels, de rits en het binnenvak aan het leer zijn bevestigd, heb ik de twee tas helften aan elkaar gestikt en de naden afgewerkt met een paars lederen bandje.
Twee-tasdelen
Tasdelen-aan-elkaar-stikken

STAP 7: Et voila…, je tas is klaar voor gebruik.
Sassy-city-shopper

Onderhoud

Om je tas een lange levensduur te geven heeft deze ‘liefde en zorg nodig’. Gebruik daarom de meegeleverde beschermhoes om het leer tegen overmatige UV-stralen te beschermen. Spuit de tas regelmatig in met een impregneerspray om vuil en regen te weren. En het aller belangrijkst, draag je tas met veel plezier. Het leer van je tas wordt soepeler en krijgt karakter naarmate je hem meer gebruikt.
Ik wens je dan ook veel draagplezier!

Hartelijke groeten,

Saskia


FB-30-x-30-pxContact-button-website