Saskia Thomson

‘Ik wil tassen en accessoires maken waar mensen blij van worden’

Waar het allemaal gebeurt…
‘In mijn gezellige atelier in Amsterdam, ontwerp en maak ik sinds 2013 al mijn tassen en accessoires. Daar maakt een robuuste naaimachine kilometers en ligt een berg van gekleurde huiden op de werktafel te wachten om omgetoverd te worden tot prachtige tassen’.


Unieke en handgemaakte leren tassen
‘Een tas is erg persoonlijk en daarom vind ik het belangrijk om maatwerk te leveren. Mijn eerste vraag aan een klant is altijd ‘Aan welke arm draag je de tas?’ dit is namelijk bepalend voor de richting van de ritssluiting en de plaats van mijn label. Wat mij opvalt, is dat veel tassen worden gemaakt voor mensen die de tas over de linker schouder dragen. Het merendeel van mijn klanten draagt de tas echter over de rechter schouder. Door rekening te houden met dit soort kleine aspecten vergroot ik het gebruiksgemak van de tas.’

‘Daarnaast zijn mijn tassen stijlvol en tijdloos en worden in een beperkte oplage gemaakt. Ze kunnen meerdere seizoenen mee en dat vind ik belangrijk. Ook is geen enkel stuk leer hetzelfde en dat maakt al mijn producten extra uniek’.

Met liefde gemaakt
‘Ik wil tassen en accessoires maken waar mensen blij van worden.  De fonkeling in de ogen en de glimlach op het gezicht van de klant wanneer zij voor het eerst hun gepersonaliseerde tas in handen krijgen, maakt mij blij! Hier doe ik het voor.’ ‘Mijn tassen zijn stijlvol en daarnaast ook praktisch, zo moet je er wel je eigendommen handig in kunnen opbergen.’


Een eigen uniek exemplaar samenstellen
Ben je geïnspireerd en wil je zelf een originele Saskia Thomson aan je arm hangen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Ook leuk om te lezen!
Het blog dat Inkspiratie.nl over mij heeft geschreven.

 


Contact-button-websiteFB-30-x-30-pxspatie-afbeeldingtwitter-logospatie-afbeeldinginstagram