sunglass

 

‘WELKOM IN MIJN ATELIER!’

In mijn atelier aan huis ontwerp en maak ik al mijn tassen en accessoires. Speciaal voor jou, heb ik het productieproces van jouw sassy sunglass case gefotografeerd.

 

Het productieproces

STAP 1:  Ik begin altijd met een schets. Om de afmetingen van de sassy sunglass case te bepalen heb ik verschillende zonnebrillen opgemeten in lengte en omtrek. Jouw bril moet er natuurlijk ook in passen.
schets-sassy-sunglass-case
patroondelen-sassy-sunglass-case

STAP 2: De patroondelen worden op het leer getekend en vervolgens met een speciale leerschaar uitgeknipt.
patroondelen-tekenen-sassy-sunglass-case
schaar-sassy-sunglass-case

STAP 3: Kenmerkend voor jouw sassy sunglass case zijn de diagonale fluor oranje stiksels, geïnspireerd door Scandinavisch Design. Het patroon is willekeurig en op geen enkele brillenkoker hetzelfde.
tekenen lijnen-sassy-sunglass-case
getekende-lijnen-sassy-sunglass-case

STAP 4: Het lijnenpatroon wordt met fluorescerend oranje garen nauwkeurig op het leer gestikt. Ik heb voor de kleur fluor oranje gekozen, omdat deze mooi afsteekt tegen het diepe paars. De opening van de brillenkoker is gevoerd zodat deze extra stevig is en bovendien stijlvol is afgewerkt.
lijnen-stikken-sassy-sunglass-case
binnenkant-sassy-sunglass-case

STAP 5: Mijn logo brand ik met een brandstempel in het leer. Onder het logo zit de unieke NFC tag bevestigd. Het bewijs dat jij een originele Saskia Thomson brillenkoker in handen hebt.
stempel-sassy-sunglass-case
NFC-tag-sassy-sunglass-case

STAP 6: Nadat ik de NFC tag onder het logo heb verwerkt, wordt de strook op het leer gestikt en kan de sassy sunglass case worden dicht gestikt.
Halffabricaat-sassy-sunglass-case
dichtstikken-sassy-sunglass-case

STAP 7: Et voila…, je sassy sunglass case is klaar voor gebruik. Laat de zon maar komen!
sassy-sunglass-case

Onderhoud

Om je sassy sunglass case een lang leven te geven, heeft deze ‘zorg en liefde’ nodig. Vermijd daarom overmatige UV stralen, deze kunnen het leer laten verkleuren. Spuit de brillenkoker regelmatig in met een impregneerspray om vuil en regen te weren. Het leer van je brillenkoker wordt soepeler en krijgt karakter naarmate je hem meer gebruikt.
Ik wens je dan ook veel gebruiksplezier.

Liefs,

Saskia

 


FB-30-x-30-pxContact-button-website